Android Tablet

Kom godt i gang med at bruge din tablet til oplæsning af mails og tekster fra internettet og trykte tekster

Disclaimer: Vi oplever i øjeblikket nogle problemer med at videoerne her på siden ikke vises på alle enheder, eller browsere. Mens vi prøver at finde en løsning på problemet henviser vi til at du kan tilgå videoerne direkte på vores YouTube kanal, hvis de ikke vises her på siden.

 

Vi har her på hjemmesiden lavet nogle videoer, der viser, hvordan du kommer godt i gang med at bruge din tablet til oplæsning af mails og tekster fra internettet og trykte tekster. Du kan også se videoer, der viser, hvordan du kan få hjælp til at skrive mails, tekster osv.

På denne side vil vi kun gennemgå videoer til Android tablets.

Brugere med en Apple iPad skal i stedet gå til siden iPad.

Hvis du har spørgsmål, eller brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte læsekonsulent Lars Holm Svendsen. Du kan finde hans kontaktinformationer her på siden, eller under fanen 'Medarbejdere'. 

Tale på tablet

App til oplæsning af tekst på en Android smartphone

Læs tekst med din tablet

Læs Word på din tablet

Videoen viser, hvordan du kan læse en Word fil på en tablet med appen Polaris Office.
Du kan navigere frem og tilbage imellem videoerne via knapperne 'Næste' [»] og 'Forrige' [«]i videoafspilningsvinduet

Læs PDF på din tablet

Denne video viser, hvordan du kan få oplæst en pdf fil, lave understregninger, overstregninger og notater på en tablet. Appen hedder ezPDF Reader. Videoen viser også, hvordan du kan få lave ordopslag på engelsk, hvis der er ord i teksten, du ikke forstår. Hertil bruges appen ColorDict.

 

Tag foto af tekst og få læst højt

Med denne app kan du tage et billede af den tekst, du gerne vil have læst højt. Videoen viser, hvordan du henter og installerer appen Mobile112 Lite.
Med denne app kan du tage et billede af den tekst, du gerne vil have læst højt. Herefter læser Mobile112 Lite teksten højt for dig.

Skriv på din tablet

Appen AppWriter giver mulighed for at skrive tekster på tabletten med oplæsning og staveforslag. Appen koster 149 kr. i Google Play / Play butik. AppWriter til iPad og Android tablets er stort set ens, så derfor henviser vi til de videoer om AppWriter, der ligger på siden for iPad.
Siden er sidst opdateret 8. februar 2016