Cochlear Implant

Efter operationen får du undervisning i kommunikation af CI-konsulenten, så du lærer at bruge den nye lyd.

Cochlear Implant (CI) kan være et alternativ til den traditionelle høreapparatbehandling, som man får, når hørelsen er så dårlig, at man kun har lidt eller slet intet udbytte af et høreapparat.

CI er et elektronisk apparat, der går i stedet for funktionen af et defekt indre øre og som indsættes ved en operation.

Overvejer du en CI-operation, kan du få rådgivning hos en af vores CI-konsulenter. Vi holder med jævne mellemrum informationsmøder om CI – kontakt os og hør, hvornår næste gang er.

Undervisningen gives som individuel undervisning og kan variere en del i omfang, afhængigt af dine behov. Vi tilbyder også rådgivning til pårørende.

Efter undervisningens ophør tilbydes opfølgende samtaler.

Her på siden kan du hente vores træningshæfter og finde links til vores SoundCloud-profil, hvor de tilhørende cd'er ligger som afspilningslister, der enten kan afspilles i din browser, eller hentes ned på din computer.

Hvis du har spørgsmål, brug for yderligere informationer, eller vil aftale tid med en af vores CI-konsulenter er du velkommen til at kontakte os.

Hør hva' jeg CI'er Træningshæfte 1 (pdf - nyt vindue)

Hør hva' jeg CI'er Træningshæfte 2 (pdf - nyt vindue)

Hør hva' jeg CI'er Træningshæfte 3 (pdf - nyt vindue)

Til vores træningshæfter til Cochlear Implant brugere hører også en række lydfiler, som kan tilgås på vores SoundCloud-profil. Materialet er organiseret i afspilningslister, som svarer til de forskellige stemmer i de forskellige træningshæfter.

Siden er sidst opdateret 8. november 2017