Kurser til dagligdagen

Er din synsnedsættelse til gene i dagligdagen? Vi lærer dig at løse hverdagens gøremål med nedsat syn

Vores dagligdagskursus er henvendt til dig, der har oplevet en nedsættelse af synet og som oplever problemer med at klare de daglige gøremål på grund af synsnedsættelsen.

Formålet med undervisningen er at introducere dig for synskompenserende teknikker, metoder og hjælpemidler med henblik på, at du igen skal kunne mestre dine tidligere færdigheder. Derudover hjælper kurset dig med at acceptere dit synstab i mødet med ligestillede.

På et 2 dages kursus afprøver og underviser vi i forskellige teknikker til at veje, måle, hælde og skære fødevarer. Du får også lov at afprøve spiseteknikker og dele dine erfaringer med de andre deltagere. Vi arbejder også med at genkende pengesedler og mønter, personlig hygiejne, at læse opskrifter og meget mere.

KREA-kursus

Vi tilbyder et særligt tilrettelagt 1-dags kursus, som hjælper dig til at fastholde dine kreative udfoldelser, trods din synsnedsættelse. Vi afprøver eksempelvis forskellige muligheder for at pynte op til højtider, håndarbejde og andre ideer efter dine individuelle ønsker. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil booke tid hos en af vores synskonsulenter.

Siden er sidst opdateret 8. november 2017